Ganimete Musliu

Kjo është gjendja shëndetësore e Ganimete Musliut pas operimit

Kjo është gjendja shëndetësore e Ganimete Musliut pas operimit

Deputetja e Partisë Demokratike e Kosovës Ganimete, i ishte nënshtruar një operimi në zemër, Gjermani. Operimi ka rezultuar me sukses. Lidhur me gjendjen shëndetësore detaje ka dhënë motra e saj, Fatmirja. Sipas saj, për shkak të natyrës delikate të ndërhyrjes, deputetja e PDK-së ka ende nevojë për qetësi dhe përkujdesje.…
Lexo më shumë
Musliu: Rasti i Banjskës mund të përsëritet

Musliu: Rasti i Banjskës mund të përsëritet

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu ka folur lidhur me rastin në Banjskë të Zveçanit. Ajo pas mbledhjes së Komisionit për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë u shpreh se rasti i Banjskës mund të përsëritet. “Në nivelin e sigurisë kombëtare rasti i Banjskës është një nga…
Lexo më shumë