Tags : Milaim Zeka

Milaim Zeka – Gani Gecit: LDK-ja është pjellë direkte e

Ish-deputeti i NismaSocialdemokrate, Milaim Zeka i ka reguar Gani Gecit pasi ky i fundit tha se LVV-ja dhe PDK-ja janë pjellë e LPK-së. Zeka ka theksuar se Geci nuk ka treguar se pjellë e kujt është LDK-ja. “LDK eshte pjelle direkte e Lidhjes te Komunisteve te Jugosllavise. E regjistrume midis Beogradit. Prej te parit, e […]Read More