Tags : Nafta

Pritet shtrenjtimi i naftës

Çmimi i naftës dhe derivateve të saj ka shënuar ngritje së fundmi.Shtrenjtim pritet të ketë edhe në ditët në vijim. Fadil Berjani, kryetar i Shoqatës së Naftëtarëve të Kosovës, është shprehur se rritja e çmimit për furnizim me naftë ka ndodhur de do të ndodhë edhe më tutje për shkak të ndryshimit të çmimeve në […]Read More