Opinione

Shqipëria në “deficit demokratik”?!

Shqipëria në “deficit demokratik”?!

Në mandatin e tretë rresht, gjëja më e pabesueshme të dëgjosh për qeverinë “Rama” është se do mund të rrëzohet normalisht me mbarimin e mandatit. Përballë saj, kundërshtarët kanë përdorur disa lloj strategjish, duke përdorur veç forcës, përçmimin dhe pastaj ‘lehtësinë’ e përballjes, por në të gjitha llogaritë: rezultatet janë…
Lexo më shumë
“Smajl Latifi është edhe mosmirënjohës”

“Smajl Latifi është edhe mosmirënjohës”

Shkruan: Defrim Kafexhiu Është vështirë të kritikosh kur përurohen projektet e reja. Po aq vështirë është edhe t’u gëzohemi këtyre përurimeve. Sepse rrallëherë po i gëzojmë projektet e finalizuara. Smajl Latifi është menaxher i dobët. Përveç keqmenaxhimit me paratë publike po keqmenaxhon edhe me projektet kapitale. Investimet milionëshe në Komunën…
Lexo më shumë