Faqja jonë përdorë "cookies". Në momentin që pranoni këtë, pajtoheni me kushtet e përdorimit të portalit 07 Press. 

Masat

Eurodeputeti holandez ‘godet’ BE-në: Kosova po përpiqet të ruaj shtetin e së drejtës, qëndrimi ndaj Kurtit nuk justifikohet

Eurodeputeti holandez ‘godet’ BE-në: Kosova po përpiqet të ruaj shtetin e së drejtës, qëndrimi ndaj Kurtit nuk justifikohet

Në Parlamentin Europian po shtohen deputetët që kritikojnë qasjen e Miroslav Lajçak ndaj Kosovës. Përfaqësuesi i Bashkimit Europian për dialogun akuzohet se po favorizon Serbinë në krizën e fundit, ndërsa po bën përgjegjëse vetëm Kosovën. Fakti që ai vjen nga një shteti si Sllovakia, që nuk e njeh pavarësinë e…
Lexo më shumë
Çmimet në ‘hava’, masat të paefektshme

Çmimet në ‘hava’, masat të paefektshme

Në Kosovë, megjithë ndërmarrjen më në fund të ca masave institucionale për të frenuar ngritjen e përditshme dhe të vrullshme të çmimeve dhe për të zbutur sado pak trendet e frikshme të rritjes së tyre, veçmas të prodhimeve bazike ushqimore, efektet janë baraz me zero, janë të pavërejtshme fare dhe…
Lexo më shumë