Tags : Kroacia

Kroacia merr vendim për kosovarët

Kroacia ka vendosur përsëri futjen në karantinë, për të ardhurit, vizitorët, nga katër shtete fqinje të saj në Ballkan, pas shpërthimit të një vale të dytë të coronavirusit në rajon. Udhëtarët nga Bosnja, Serbia, Kosova dhe Maqedonia e Veriut do të duhet të izolohen për 14 ditë pas mbërritjes në Kroaci. Udhëtarët e tranzitit do […]Read More