Tags : Nacionale

LAJME

Sulmohet ekipi i Gazeta Blic në veri të Mitrovicës

Para pak minutash është sulmuar ekipi e Gazeta Blic në veri të Mitrovicës, teksa po e realizonin një storie për situatën e furnizimit të qytetarëve pas shfaqjes së coronavirusit. Derisa gazetarët Nebih Maxhuni e Diamant Bajra, si dhe kameramani Arsim Rexhepi i ishin afruar një pike ku shitej miell, dhe të flisnin me qytetarët që […]Read More