Tags : Pagat

LAJME

Flasin nga ministria, tregojnë kur do t’i marrin paratë punëtorët

Rreth 40 mijë punëtorë që kanë humbur punën përgjatë pandemisë janë në pritje të 900 eurove nga Ministria e Financave. Edhe pse Ligji për Rimëkëmbje Ekonomike është votuar, këto mjete ende nuk kanë kaluar në llogari të këtyre punëtorëve. Nga Ministria e Financave po thonë se Qeveria nuk ka lëshuar vendim që i kërkon MF’së […]Read More

LAJME

Ministria e financave ka një lajm të keq për këtë

Zëvendësministri të Financave, Kushtrim Brahimaj, ka thënë se buxheti i vitit 2021 duhet të votohet. Ai ka thënë se buxheti 2021 duhet të votohet në Kuvend javën e ardhshme, në të kundërt në mars do të ketë bllokadë buxhetore. Nga bllokimi i buxhetit, ndër tjerë, pësojnë dhjetëra mijëra punëtorë të sektorit publik Postimi i plotë: […]Read More

LAJME

Ndodhi edhe kjo: Nuk ua dha pagat e fundit, katër

Policia e Kosovës ka njoftuar se katër punëtorë ia kanë marrë kamionin dhe një pjesë material shefit të tyre, meqenëse nuk u aka dhënë pagat e fundit. Për këtë rast, deri tash nuk është arrestuar askush. “Ferizaj 08.10.2020-11:00. Me 15.10.2020 një m/k ka raportuar se pas pranimit të një kompanie për ndërtim të një pushimoreje […]Read More

LAJME

Zemaj tregon se kur do t’i dalin paratë shtesë stafit

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj është duke raportuar në Komisionin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale lidhur me menaxhimin e situatës me COVID-19 dhe legjislacionin në procedurë lidhur me sektorin e shëndetësisë. Ai është pyetur edhe për pagesat e shtesave për punonjësit e stafit jomjekësor, të cilat atyre u janë premtuar nga Qeveria e Kosovës. Zemaj […]Read More