Gjakovë

Zhduket një grua në Gjakovë

Zhduket një grua në Gjakovë

Një grua është zhdukur në Gjakovë. Rastin në polici e ka lajmëruar një burrë i cili ka thënë se viktima është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohur për vendndodhjen e saj. Policia bën me dije se rasti është duke u hetuar nga ekipet relevante
Lexo më shumë