Tags : Grenell

Grenell: Kosovës e Serbisë ua prezantuam disa befasi

“Mendoj që nuk ka bisedime, që nuk kanë ndonjë befasi, të cilat janë gjithmonë të mira”, ka thënë Richard Grenell, i dërguari i posaçëm i Shtëpisë së Bardhë për bisedimet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, për “Newsmax”. “Ato (befasitë) bëjnë presion në të dy palët që të bëjnë më shumë, që të krijojnë më shumë. Pra, […]Read More

Grenell konfirmon datën kur në SHBA do të diskutohet për

I dërguari i posaçëm i SHBA-së për dialogun, Richard Grenell përmes Twitterit ka konfirmuar se më 27 qershor do të ketë diskutime për dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. If either side is unsatisfied with the June 27 discussions then they will go back to the status quo after they leave Washington. As we have consistently […]Read More