Rahovec

Java e derbit Rahoveci – Drenica

Java e derbit Rahoveci – Drenica

Pritet të jetë një nga ndeshjet më interesante. Pas përfundimit të ndeshjeve ndërkombëtare, në fundjavë rikthehen sfidat e futbollit kosovar, përcjell 07 Press. Një nga ato që do ta gëzojë padyshim vëmendjen e futbolldashësve nga Rahoveci dhe jo vetëm është dueli përballë Drenicës, përballë së cilës kujtimet e edicionit të…
Lexo më shumë